Bejelentés


gazdálkodó középfok ha ez kell a diplomához


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Gazdasági diplomához gazdálkodó vizsgát

Ha sikeresen magad mögött tudtad a gazdasági képzést, és át szeretnéd venni a keményfedeles diplomádat és kezet akarsz rázni a dékánnal a diplomaosztón, akkor nem árt, ha van egy B2 szintű szakmai nyelvvizsgád.

A Gazdálkodó középfok pont ilyen. Leteheted üzleti és turizmus szakirányon, egy évben három vizsgaidőszakban. Akkor érdemes belefognod, ha képben vagy a szakodat illetően. Középiskolásoknak csak akkor javaslom, ha az adott szakterületen tanulnak, vagy legalább nyári szakmai gyakorlatot szereztek. És persze a nyelvi szintnek is B2-nek kell lennie, ami különösebb nehézség nélküli kommunikációt feltételez.

A szakmai vizsgára nem érdemes felkészületlenül menni, mert néhány feladat olyan, hogy tudni kell hogy álljunk hozzá. Írásban ilyen a beszámolóírás, szóban pedig a grafikonelemzés. Aki ilyet még nem csinált, ne számítson rá, hogy a vizsgán átmegy.

Az angol oldalon találsz gyakorlófeladatsort.

Az
eredeti honlapom
a rendelkezésedre áll.

Ez a
vizsga hivatalos honlapja


Üzenetet az eredeti honlapomon keresztül tudsz küldeni.

Jó munkát, és sikeres vizsgázást!

Csernókné Jezerniczky ÉvaIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!